Deskundig advies? 0299-361238
Op werkdagen vóór 18.00 besteld, morgen in huis. Ook zaterdaglevering!
Gratis verzending vanaf €50,-!
En al 50.000 tevreden klanten!
14 dagen volledig retourrecht.
Dus niet goed, geld terug!
Meer dan 10 jaar ervaring
Direct gratis advies
Gratis verzending vanaf €50,-
Morgen al thuis!
Altijd de scherpste prijs

Retourneren

Mocht u om welke reden niet tevreden zijn over een bij ons gekocht product, dan kunt u binnen 14 werkdagen na levering het product -indien mogelijk in originele verpakking en in orginele staat - naar ons retourneren.

Gedurende 14 dagen na ontvangst van het bestelde product heb je het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (bedenktijd) en het product voor jouw rekening te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product geheel is en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en de, bij het horloge of sieraad behorende kadoverpakking onbeschadigd is, e.a. ter beoordeling van Sieraden Compleet. In geval van ontbinding zal je worden gecrediteerd voor de verkoopprijs incl. de aan ons betaalde verzendkosten, Reeds gedane betalingen zullen binnen 8 dagen na ontvangst van de retourzending door Sieraden Compleet aan je  worden terugbetaald, echter zonder vergoeding van rente. Retourzending dient op eigen rekening te gebeuren via PostNL.  

Retourneren gaat eenvoudig en makkelijk. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens stuurt u het pakket naar:

Sieraden Compleet (Switch Byoux)
Marconistraat 9
1131 JW Volendam

Ook kunt u gebruik maken van bijgaand retourformulier

Klik hier voor het downloaden van het retourfomulier in PDF

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.